INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cum își motivează Ranieri jucătorii înaintea meciului cu United, care i-ar putea face campioni

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2016 18:43

Leicester are șansa de a deveni campioană pentru prima dată în istorie, duminică, pe Old Trafford, stadionul lui Manchester United, o echipă cu un palmares mult mai puternic: 20 de titluri în Premier League.

Claudio Ranieri e conștient de semnificația acestui moment și a încercat să își motiveze jucătorii. ”Poate fi o situație de acum ori niciodată. Avem o șansă adevărată de a câștiga, dar anul viitor cine știe. United, Chelsea, Manchester City și Arsenal vor reveni în top” e o parte din discursul antrenorului italian.

Dacă va reuși să ia titlul cu Leicester, Ranieri are promis un bonus important din partea clubului: 6,4 milioane de euro!

”Sunt un om pragmatic. Știu că avem nevoie doar de trei puncte pentru a transforma un vis în realitate. Dar încă nu le avem. Pot înțelege euforia care a cuprins orașul, dar încă mai avem o sarcină de îndeplinit. Duminică vom avea un meci foarte dificil și am mult respect pentru jucătorii lui Van Gaal și suporterii lui United. Trebuie, însă, să intrăm pe teren cu aceeași mentalitate pe care am avut-o întregul sezon”, a mai spus tehnicianul italian în conferința de presă care a precedat meciul cu United.

”Este ca și cum am fi într-un film produs la Hollywood. Și ne dorim un final fericit”
Claudio Ranieri, antrenor Leicester

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează