INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER CITY

Ranieri pregăteşte achiziţii de Champions League » "Vulpile" se întăresc cu un campion mondial

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2016 19:52

Leicester City va perfecta în următoarele zile transferul lui Ron-Robert Zieler, portarul de 27 de ani al lui Hannover, care a făcut parte din lotul Germaniei de la Cupa Mondială din 2014.

Echipa antrenată de Claudio Ranieri va participa în premieră în sezonul următor al Ligii Campionilor, iar conducătorii "vulpilor" au început deja campania de achiziţii.

Conform The Guardian, Ron-Robert Zieler are o clauză de 3,5 milioane de euro în contract, prin care poate părăsi gruparea germană. 

Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al lui Hannover se precizează că Zieler a călătorit în Anglia pentru a efectua vizita medicală şi pentru a semna noul contract.

Hannover 96 a retrogradat la finalul acestui sezon de Bundesliga.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează