INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER

Ranieri rupe tăcerea după despărțirea de Leicester: "Am trecut prin multe de-a lungul carierei, dar niciodată prin așa ceva"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 15:13

Claudio Ranieri a declarat că despățirea de Leicester City a fost un șoc și primul lucru la care se gândește când vine vorba de acest subiect este un sentiment de surprindere.

"Gândindu-mă la despărțirea de Leicester, primul lucru care îmi vine în minte este un sentiment de surprindere, mai mult decât unul de amărăciune.

Am trecut prin multe de-a lungul carierei, dar nu am experimentat niciodată ceva asemănător. A fost un șoc. Chiar și așa, astfel de lucruri se întâmplă în fotbal, până la urmă", a spus Ranieri pentru publicația engleză The Daily Star.

După ce a adus primul titlu din istoria lui Leicester și a calificat echipa în primăvara europeană, Claudio Ranieri a fost demis de pe banca "vulpilor" la finalul lunii trecute.

Leicester a avut un parcurs dezastruos în Premier League în această stagiune, iar în momentul demiterii antrenorului italian echipa era la un singur punct de retrogradare.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează