INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER

Ranieri se ține de glume » Cum vrea să-și motiveze jucătorii pentru noul sezon

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2016 14:00

Leicester a câștigat în premieră titlul de campioană a Angliei. Tehnicianul Claudio Ranieri spune că de-a lungul sezonului abia încheiat și-a motivat elevii prin diferite metode.

Antrenorul italian le-a promis jucătorilor că atunci când nu vor primi gol îi va răsplăti cu pizza. Acest lucru s-a întâmplat în etapa a 10-a, când Leicester a învins cu 1-0 pe Crystal Palace și Ranieri s-a ținut de cuvânt.

Acum, tehnicianul de 64 de ani spune că vrea să le ofere o masă jucătorilor în care felul principal să fie homarul.

"Am reușit cu pizza. Acum avem nevoie de un stimulent mai important. S-ar putea să cumpăr un prânz sau o cină în sezonul următor. Poate cu homar îi voi stimula. Doar unul!", a glumit Claudio Ranieri, potrivit beIN Sports.

"Pizza pentru un meci fără gol primit a fost doar o glumă la început, dar ne-a unit. Și, oricum, cine spune că pizza nu e bună pentru fotbaliști? Are proteine și carbohidrați, așa că de ce nu? Ce e anormal?" Claudio Ranieri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează