INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Răsturnare de situație » Buffon ia în calcul să apere la următorul turneu final

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 14 decembrie 2017 17:19

După ce s-a clasat pe 4 în topul "Balonului de Aur", Gianluiggi Buffon a fost ales bărbatul italian al anului în ancheta "Gazzetta Sports Award".

Portarul de 39 de ani a mărturisit, după ce a primit marți seară trofeul, că s-ar putea răzgândi în privința retragerii anunțate după ce Squadra Azurra a aratat calificarea la CM 2018.

"Voi mai apăra atâta timp cât mă mai simt util. Am primit multă afecțiune din partea suporterilor și voi trăi pentru fotbal zi de zi. Cine știe dacă nu voi fi în poarta naționalei și la EURO 2020?", a declarat goalkeeper-ul italian, potrivit Gazzetta dello Sport. 

Italia a ratat calificarea la CM 2018, după ce a fost eliminată la baraj de Suedia. Imediat după meci, Buffon și-a anunțat, cu lacrimi în ochi, retragerea de la națională. 

175 de selecțiiare Buffon la naționala Italiei

42 de ani
va avea Buffon la EURO 2020

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close