INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Răsturnare de situație în cazul lui Iniesta! Anunț de ultimă oră făcut de catalani

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 08 mai 2018 11:23

Mijlocașul Andres Inieta nu va mai semna cu Chongqing Lifan. Potrivit Catalunya Ràdio, căpitanul Barcelonei va ajunge la Vissel Kobe, club deținut de principalul sponsor blaugrana.

Viitorul lui Andrés Iniesta părea decis. Întreaga presă mondială susținea că mijlocașul spaniol în vârstă de 34 de ani va semna cu gruparea chineză Chongqing Lifan. Se știau și detaliile contractuale: 3 ani, cu salariu de 27 de milioane de euro pe sezon. 81 de milioane, sumă la care se adăugau alte 36 de milioane, clubul urmând să cumpere de la "Bodega Iniesta" nu mai puțin de 6 milioane de sticle de vin. 

Toate aceste cifre au fost date peste cap de Chongqing, care a dezmințit oficial că îl va transfera pe Iniesta. "Nu vom face investiții iraționale. Nu vom acționa împotriva regulilor federației privind banii cheltuiți și nu vrem să destabilizăm piața chineză. Vom colabora cu el, însă nu va juca la noi".

Imediat, cotidianul Sport a lansat varianta Australia, dar două posturi iberice, Catalunya Ràdio și Cadena SER, anunță o altă destinație. Iniesta s-ar fi înțeles cu Vissel Kobe, locul 10 în J League, club ce îi aparține lui Hiroshi Mikitani, proprietarul companiei Rakuten, principalul sponsor al Barcelonei. La Kobe, Iniesta va fi coleg cu neamțul Lukas Podolski, 32 de ani, sosit în Țara Soarelui Răsare în 2017.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează