INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Raul a refuzat Manchester City: "Rămîn la Madrid"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2009 00:00

Căpitanul lui Real Madrid, Raul Gonzalez, a declarat, sâmbără, că a fost contactat de reprezentanţii lui Manchester City pentru un eventual transfer la gruparea britanică, însă şi-a reafirmat intenţia de a-şi încheia cariera la actuala sa echipă, informează Marca.

"Este adevărat că impresarii mei au purtat unele discuţii cu cei de la City, dar, în ceea ce mă priveşte, le-am transmis deja că nu sunt dispus să plec de la Madrid. Mă gândesc numai la posibilitatea de a-mi încheia cariera la Real, care este clubul meu şi unde mai am încă multe de arătat. Când agenţii mei mi-au vorbit despre oferta celor de la Manchester, nu am ezitat nici măcar un moment să le dau răspunsul meu", a spus atacantul în vârstă de 31 de ani.

Potrivit presei iberice, oficialii concitadinei lui Manchester United i-au propus lui Raul un contract în valoare de 40 milioane de euro în următorii patru ani.

Internaţionalul spaniol evoluează pentru Real Madrid din 1994, iar în meciul de sâmbătă cu Valencia va bifa a 699-a prezenţă în tricoul grupării blanco, pentru care a marcat peste 300 de goluri în toate competiţiile.

NewsIn

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
 •  14 Mai 2009, 12:47

raul este cu adevarat un lider si imi place la el CARACTERUL si ar fi pacat ca el sa plece de la real pentru ca este inima realului si idolul tuturor fanilor de pe Bernabeu

clau1981
clau1981  •  10 Mai 2009, 09:09

esti un adevarat lider si gestul tau e un model pt altii. esti favoritul meu din toate timpurile! forza real, forza rapid! ;)

 •  09 Mai 2009, 18:42

Bravo Raul.Succes la Madrid.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează