INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

"Război civil" în vestiarul lui Manchester City » Doi jucători de bază s-au luat la bătaie după eşecul cu Liverpool

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 martie 2015 12:15

Căpitanul lui Manchester City, Vincent Kompany, a fost implicat într-o altercaţie cu mijlocaşul brazilian Fernandinho, după înfrîngerea din weekendul trecut cu Liverpool, scor 2-1. 
Mirror anunţă că Manuel Pellegrini a încercat să oprească acest conflict, însă Kompany a refuzat să se calmeze. Surse din presa engleză susţin că mulţi dintre colegi s-au temut că acest conflict o să degenereze la vestiare.

Belgianul a fost de vină la golul de 1-0 al lui Liverpool, însă nu i-a picat prea bine cînd Fernandinho i-a reproşat la pauză greşeala de la reuşita "cormoranilor".

Cei doi n-au jucat nici un minut în următorul meci, cîştigat de City cu Leicester, scor 2-0 şi încă nu se ştie dacă vor fi introduşi în primul 11 la meciul cu Burnley.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
hefaiston
hefaiston  •  11 Martie 2015, 12:19

Adevarul e ca domnul Kompany a cam terminat benzina...a gresit la acel gol, a mai gresit cateva pzse, a avut dreptate brazilianul...nu mai merge in Premier League, ar trebui sa se intoarca la un Andrelecht sau Bruges...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează