INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Război rece în vestiarul lui Real! De ce Ronaldo și Ramos nu se mai înțeleg » Căpitanul blanco îl așteaptă pe Neymar

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 10:11

Real Madrid trece printr-o criză, după mai multe rezultate slabe în campionat și în UEFA Champions League.

Mai mult, Marca, ziarul de casă al madrilenilor, scrie că și în vestiarul blanco sunt mari probleme, Sergio Ramos, căpitanul echipei, și Cristiano Ronaldo, vedeta clubului, având relații tot mai reci.

Totul se pare că a pornit după ce Cristiano Ronaldo a declarat că echipa de acum a Realului este mai slabă decât cea de anul trecut, făcând referire la plecările lui Pepe, Morata și James Rodriguez.

Sergio Ramos l-a contrazis imediat: "Echipa e aceeași care a câștigat Supercupa Spaniei și Supercupa Europei". Și spaniolul a mai avut o declarație care l-a deranjat pe CR7: "Neymar ar fi binevenit la Real! E un jucător de mare calitate"

Spaniolii scriu că Ronaldo se simte tot mai singur în vestiar, după plecările portughezilor Pepe și Coentrao și a lui James. Mai mult, este deranjat că Sergio Ramos are o influență tot mai mare asupra grupului format din Nacho, Carvajal, Asensio, Isco și Ceballos, un grup important din vestiar.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează