INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Război total între Jose Mourinho şi Real Madrid! Vrea să destabilizeze apărarea fostei echipe aducînd "perla Realului" la Chelsea

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 iulie 2014 12:37

Fostul tehnician al lui Real Madrid a făcut cîteva achiziţii de marcă în această vară, cum ar fi Diego Costa, Filipe Luis sau Cesc Fabregas, dar nu vrea să se oprească aici. 
Mourinho vrea să-l transfere de la Madrid pe Raphael Varane, jucător adus în timpul mandatului său cu ajutorul lui Zinedine Zidane, şi promovat intens de portughez. Fundaşul francez este considerat "perla Realului", un fotbalist de doar 21 de ani cu un viitor strălucit, iar Mou are neapărată nevoie de un fundaş central. 

Realul nu are intenţia de a-l vinde pe Varane, dar jucătorul ar vrea o mărire de salariu, acum încasînd 1,2 milioane de euro pe sezon, şi ar putea pune presiune pe conducerea clubului blanco dacă nu va juca titular. Ancelotti pare să mizeze pe cuplul Ramos-Pepe şi pe Varane doar ca variantă de rezervă momentan, aşa că este de urmărit reacţia francezului la o eventuală ofertă din partea lui Chelsea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
terentesititina
terentesititina  •  25 Iulie 2014, 03:32

Cum e ba Varanne asta "perla" cind nu e titular?? Carturarilor!

unrapidist_
unrapidist_  •  24 Iulie 2014, 19:55

Uau! O noua stire scoasa din Jobenul Magic.Felicitari!

4patraulea
4patraulea  •  24 Iulie 2014, 19:19
Postat de n4n0t3k pe 24 Iulie 2014, 16:48

Nu credeti ca e penibil sa puneti acest titlu? De ce e "razboi total" atunci cand un antrenor, schimba echipa si isi doreste un jucator, doi, trei la noua echipa? Sincer, nu am observat sa scrieti razboi total intre Steaua si Al Hilal, atunci cand a plecat Pintilii, sa nu mai zic de preparatori, medici etc... Hai sa fim putin oameni, zic

ei nu cred ca sunt penibili, se cred "ziaristi"

Vezi toate comentariile (15)
Comentează