INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Război total la Bayern! Contre acide între Lewandowski şi un om din conducere

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 22 august 2017 14:21

Atacantul Robert Lewandowski l-a atacat pe directorul executiv al lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, care afirmase despre stagiul din Asia că a fost o reușită.  

Bayern e pe punctul de a-și redobândi vechea poreclă, aceea de "FC Hollywood". Rezultatele maschează întrucâtva tensiunea din club, dar din spatele ușilor închise răzbate zgomot de zale.

Robert Lewandowski, care la finele sezonului trecut s-a plâns că n-a fost susținut de colegi în tentativa de a cuceri titlul de golgeter, fiind apoi contrazis de șefii clubului, a ieșit din nou în față. Și indirect l-a făcut chiar mincinos pe directorul executiv Karl-Heinz Rummenigge.

"Totul minunat"

Mărul discordiei: stagiul de pregătire desfășurat în acastă vară în Asia. Deși Bayern a dat numai rateuri, Rummenigge l-a apreciat drept reușit: "Ne-am atins toate obiectivele fixate. Călătoria a fost extraordinară, succesul, total. Totul minunat!".

Auzindu-l, internaționalul polonez a dezvăluit contrariul imediat ce jurnaliștii i-au ridicat mingea la fileu. Mai precis, când i-au reproșat că echipa câștigă, dar e mult sub nivelul ultimelor 5 sezoane, când a cucerit titlul.

"Trebuie să recuperăm ce-am pierdut"

"Evoluțiile slabe sunt consecința pregătirii precare. În Asia n-am avut timp de antrenamente. Ne-am plimbat, am participat la acțiuni de PR și am jucat amicale. Astea nu ajută niciodată. Iar acum trebuie să recuperăm ce n-am făcut la timpul potrivit", a punctat "Lewa". 

30 de goluri a marcat Lewandowski sezonul trecut, în Bundesliga. Unul mai puțin decât Aubameyang (Dortmund), care a ieșit golgeter

2021 e anul în care-i expiră contractul lui Lewandowski cu bavarezii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
poison
poison  •  22 August 2017, 16:02

Titlu mincinos! Nu ataca pe nimeni Lewandoski, nu e niciun razboi, dapoi "razboi total".. tipic gsp..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează