INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Răzbunarea lui Pique » Catalanul i-a ironizat pe rivalii de la Real, după ce a fost jignit de jucători și de fani

FOTO: Gulive/GettyImages
FOTO: Gulive/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iunie 2017 15:29

După ce Real a cucerit campionatul, jucătorii madrileni au scandat la adresa fundașului Barcelonei: "Pique, nenorocitule, salută campioana!". La fel au procedat și fanii echipei, după triumful din Champions League.

Fundașul Barcelonei, cunoscut pentru războiul pe care îl are cu Real, nu a ezitat și i-a ironizat pe rivali, glumind pe seama performanțelor din ultimii ani.

"Ce a câștigat Madridul nu se poate compara cu ce am câștigat noi în ultimii ani. Noi i-am obligat pe ei să se bată doar la câștigarea Cupei Spaniei, de fiecare dată, în ultimii ani", a spus Pique în cantonamentul naționalei.

"Când Real va câștiga cu 6-2 pe Camp Nou, abia atunci se poate compara cu Barcelona. Echipa lui Pep Guardiola a fost cea mai mare din istorie!" Juan Laporta, fost președinte Barcelona

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
perseus.x
perseus.x  •  06 Iunie 2017, 22:26

Ciocu mic, Real Madrid e nr.1, barcelonezii cocosei in frunte cu papa lapte de Pique sa nu uite ca au luat cea mai usturatoare infrangere din istorie de la Real Madrid cu 11-1!

fcu1948
fcu1948  •  06 Iunie 2017, 18:30
Postat de cleo25 pe 06 Iunie 2017, 16:47

Astia din hala madrid ar trebui sa-l salute pe Viktor Kassai....kassa-i frumos !

Iar ăia de se dau cu barca ar trebui să-i mulțumească în turcă neamțului Aytekin!

cristealaur1948
cristealaur1948  •  06 Iunie 2017, 17:19

Cele doua meciuri cu Inter au fost influentzate si de arbitrii....gol valabil la Bojan, arbitru portughez....cam ca delegarea unui britanic in FED CUP....fotbal n-a prea fost, Posada, da....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează