INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

Răzvan Burleanu vorbeşte despre viitoarea găzduire a Euro 2020 de către Bucureşti: "Platini a susţinut mereu fotbalul românesc"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 15:47

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a comentat decizia luată de UEFA în ceea ce priveşte organizarea în Bucureşti a 3 meciuri din grupele Euro 2020 şi o partidă din optimile de finală.

" UEFA confirmă că planul de reformă pe care l-am pornit în România este unul bun şi de viitor. Mi-am propus să-mi îndeplinesc toate obiectivele şi voi candida şi în 2018 pentru a rămîne preşedinte la FRF.

Obiectivul imperativ este calificarea la EURO 2020. Acum putem să vorbim mult mai relaxaţi şi mult mai liber. De mîine ne apucăm de treabă, vom avea un grup de lucru alături de reprezentanţi ai UEFA şi ai Primăriei Bucureştiului.

Michel Platini a susţinut dintotdeauna acest proces de modernizare a fotbalului românesc. Vrem să readucem fotbalul în conştiinţa oamenilor şi în preocupările copiilor noştri", a spus Burleanu la Dolcesport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
ricco
ricco  •  20 Septembrie 2014, 03:06

Pentru ion.ionescu: Absolut FABULATII!!!... Franta NU a avut NICIODATA nevoie de ajutorul Romaniei cel putin la fotbal pentru simplul motiv ca dea lungul timpului au dovedit ca ne pot bate ORIUNDE SI ORICIND cu extrem de putine exceptii cind am mai scos cite un egal CU MARE NOROC!!!... Cit priveste "misia" Romaniei de a elimina Anglia si Germania in folosul Frantei la CM din '98, iarai O MARE FABULATIE!!!... Nici Anglia si nici Germania NU aveau echipe desi aveau fotbalisti... NU se poate omite faptul ca in aceeasi grupa cu noi, REZERVELE Portugaliei distrugea Germania cu 3 la 0 in timp ce noi scoteam cu Germania un 1 la 1 chinuit...

ion.ionescu
ion.ionescu  •  19 Septembrie 2014, 18:44

Platini iubeşte fotbalul românesc datorita Naşului ! În preliminariile pentru CE 1996 am fost în grupă cu Franţa, care avea o echipă complet nouă, tânără, după dezastrul cu Bulgaria (1-2 la Paris) şi necalificarea la CM '94. În 1998, Franţa organiza CM iar Naşul a pregătit terenul : 0-0 la Paris, 1-3 la Bucureşti iar Franţa s-a calificat...La CM '98, misia României a fost să elimine Anglia şi Germania, de care Franţa se temea cel mai mult, Brazilia fiind lăsată pt. finală (unde Ronaldo s-a îmbolnăvit subit !). În semifinale urma să întâlnim Franţa şi plecam încântaţi de performanţă...Doar că ne-a învins Croaţia, pe care Hagi et Comp. au desconsiderat-o. Şt. Covaci a creat echipa din 1978, Na

Vezi toate comentariile (2)
Comentează