INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Reacția lui Dani Carvajal, după ce le-a arătat semne obscene fanilor Barcelonei

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 11:15

Sergio Ramos a fost din nou eroul Realului, aducând un punct formației blanco în El Clasico, după un gol cu capul, în minutele de final. FC Barcelona a remizat, 1-1, cu Real Madrid.

Carvajal, fundașul dreapta al madrilenilor, s-a bucurat excesiv după reușita coechipierului său, provocându-i pe fanii Barcelonei cu un gest obscen făcut înspre sectorul de tribună în care se aflau aceștia.

Apostrofat pe întreaga durată a partidei de cei 100.000 de spectatori prezenți pe Camp Nou, spaniolul s-a dezlănțuit, arătând degetul mijlociu catalanilor, iar acum își așteaptă pedeapsa, din partea Federației Spaniole de Fotbal.

Fundașul dreapta nu este la primul incident de acest gen, având o reacție asemănătoare după finala Cupei Spaniei din 2014, câștigată de madrileni în fața Barcelonei.

”Aș dori să cer scuze pentru gestul pe care l-am făcut către o parte a tribunei, ca răspuns asupra insultelor pe care mi le-au adresat. Acest lucru este ceva ce nu trebuia făcut”, a fost reacția lui Carvajal la finalul partidei, pe un site de socializare.

Formația blanco a acuzat arbitrajul lui Carlos Clos Gomez, solicitând două penalty-uri în prima repriză, la un fault în careu al lui Mascherano și un henț al croatului Rakitici.

În urma acestui rezultat de egalitate din derby, Real se menține la șase puncte în fața rivalilor din Barcelona și este favorită la câștigarea campionatului în Spania, după o pauză de cinci ani.

sursa: as.com, mundodeportivo.com, elmundo.es

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
729746053841665
Alimert Ozdemir  •  04 Decembrie 2016, 16:31

Ar trebui sanctionat si suspendat 3 etape

amicu
amicu  •  04 Decembrie 2016, 12:30

ar cam trebui suspendat etape bune.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează