INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Reacția lui Pep Guardiola, după egalul cu Tottenham: ”Ce ar mai fi de spus? Sper ca într-o zi să primesc mai multe explicații”

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat duminica, 22 ianuarie 2017 14:27

Manchester City a pierdut două puncte în partida de pe teren propriu contra lui Tottenham, deși a condus cu 2-0, iar antrenorul ”cetățenilor”, Pep Guardiola, a dat din nou vina pe ghinion, dar și pe arbitraj.

Chiar înaintea derby-ului contra londonezilor, tehnicianul iberic declara că echipa sa nu mai are vreo șansă la titlu, fiind mult prea departe de liderul Chelsea, iar acest lucru s-a confirmat în partida cu Spurs. City a condus cu 2-0, după golurile lui Sane și De Bruyne, dar oaspeții de pe Etihad Stadium au revenit, reușind egalarea prin Alli și Heung-Min Son.

”A fost un deja-vu. Am pățit la fel ca în meciul cu Chelsea, ne-am creat multe șanse dar am ratat la fel de mult. Asta s-a întâmplat și cu Everton pe teren propriu și cu Chelsea, în multe partide din acest sezon. Ce ar mai fi de spus?”, a declarat la finalul partidei managerul spaniol.

Cea mai controversată fază a partidei de sâmbătă seara s-a petrecut în a doua repriză, chiar înainte de golul egalizator al lui Son. Scăpat singur cu Lloris, Sterling a fost împins ușor de Walker, în așa fel încât să nu poată continua alergarea, dar nici să nu se acorde penalty, lucru care s-a și întâmplat.

Fundașul dreapta al celor de la Tottenham a recunoscut la finalul disputei că l-a împins pe Sterling. ”Ce a spus Walker? Regulile sunt reguli. Poate că într-o zi Mike Riley (n.r. = șeful arbitrilor din Anglia) îmi va explica mai multe”, a punctat Guardiola.

Egalul din etapa a 22-a din Premier League a marcat debutul lui Gabriel Jesus la City. Brazilianul în vârstă de 19 ani a sosit în această iarnă pe Etihad, fiind adus din țara natală, de la Palmeiras. ”Jesus are talent, dar nu poate să facă totul singur”, a concluzionat managerul spaniol.

În urma acestui rezultat de egalitate, Manchester City se află pe locul 5 în campionatul englez, la nouă puncte în spatele liderului Chelsea, care are și un meci mai puțin disputat și la trei de Tottenham, ocupanta poziției secunde în Premier League.

surse: espn.com, independent.co.uk, talksport.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
utraian
utraian  •  22 Ianuarie 2017, 15:01

Penalty clar. Au si ei verzele lor...In loc sa fie 3-1 si cartonas rosu , s-a facut 2-2 la faza imediat urmatoare. Prea multe meciuri sunt decise de erorile grave ale arbitrilor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează