INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Reacția lui Schweinsteiger după ce Mourinho l-a trimis la echipa a doua: "E ultimul meu club"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2016 16:45

Bastian Schweinsteiger a fost tras pe linie moartă de Jose Mourinho, care l-a trimis la echipa U21 a clubului. Chiar și așa, neamțul dă dovadă de un profesionalism incredibil. 

Bastian postează non stop tot felul de mesaje în care ridică în slăvi clubul englez și anunță că dacă va pleca, nu va mai juca în Europa. 

"Manchester United este ultimul meu club din Europa. Respect multe alte cluburi, dar United a fost singurul care a reușit să mă facă să plec de la Bayern.

O să fiu pregătit oricând echipa va avea nevoie de mine. Asta e tot ce pot spune acum, despre situația în care mă aflu. Le mulțumesc fanilor pentru sprijinul pe care mi l-au oferit", a scris Bastian pe Facebook.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează