INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Reacția neașteptată a lui Neymar, după strigătele rasiste ale fanilor lui Espanyol la adresa lui

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 20:53

Fanii lui Espanyol au avut ceva de împărțit cu Neymar, Messi, Pique și Suarez la meciul din campionat, cu Barcelona, încheiat la egalitate, 0-0.

Brazilianul a fost victima insultelor rasiste ale suporterilor. Fotbalistul a reacționat, după mai multe zile de tăcere și a dat o declarație surprinzătoare: "Nu am auzit nimic. E greu să mă deranjeze ceva, eu doar joc fotbal".

Colegul său, Gerard Pique declarase: "Trebuie denunțați cei care au avut o atitudine rasistă și trebuie luate măsuri. Nu trebuie judecați toți fanii lui Espanyol pentru ce au făcut cîțiva"

Radio Catalunia a anunțat că Barcelona a solicitat ca insultele rasiste să fie incluse în raportul arbitrului, chiar dacă oficialii lui Espanyol au negat că ar fi existat scandări rasiste la meciul cu Barça: "E o minciună. Am fost acolo, eu și alte 30.000 de persoane și nu am auzit nimic rasist. A fost un joc cu risc ridicat, dar n-a existat nici un incident, nici o problemă. Spectatorii au avut o atitudine exemplară, au aplaudat tot jocul!", a spus Joan Collet, președintele clubului.

Toni Freixa, fost oficial la Barça, a scris pe twitter, după meci: "Sper ca strigătele rasiste contra lui Neymar să fie notate în raportul arbitrului"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
neaga1900
neaga1900  •  05 Ianuarie 2016, 22:03

Pique este un .... fara cuvinte! Neymar, alaturi de Iniesta si mai sunt cativa sunt jucatori/oameni cu/de mare caracter! Una peste alta nu s-au auzit niste strigate rasiste , ci fluieraturi... M-am uitat pe cuatro tv si nu am auzit nimic in afara fluieratrurilor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează