INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Reacție șocantă a lui Mourinho: "Într-o zi o să-l găsesc pe Wenger în afara unui teren de fotbal și o să-i sparg fața!"

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 09:31

Rivalitatea crâncenă dintre Jose Mourinho și Arsene Wenger este prezentată în cartea "Jose Mourinho: Up Close and Personal", scrisă de Rob Beasley.

Acesta relatează o discuție avută cu portughezul, după transferul lui Juan Mata de la Chelsea la United. "Într-o zi o să-l găsesc în afara unui teren de fotbal și o să-i sparg fața", a fost reacția reprobabilă a lui Mourinho după acel eveniment.

Managerul lui Arsenal se declarase surprins că Chelsea ar vinde un jucător important unei rivale directe și spusese că lui Mourinho îi e frică de un eșec răsunător. Mou a replicat la acel moment că Wenger e "un specialist în eșecuri".

Rob Beasley a fost cel mai apropiat jurnalist al portughezului în cele două mandate pe banca lui Chelsea. Acesta a mai relatat că după victoria lui Arsenal în fața celor de la Manchester City, din ianuarie 2015, un jucător al cărui nume a rămas anonim i-a trimis lui "The Special One" un mesaj în care îi spunea că Wenger nu a avut niciun merit în obținerea acelui rezultat.

De 14 ori s-au întâlnit echipele conduse de cei doi, iar Jose Mourinho îl surclasează pe francez: 7 victorii ale portughezului, 6 rezultate de egalitate și o singură victorie pentru Arsenalul lui Wenger, obținută sezonul trecut, în Supercupă.

(Adrian Jitea)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
fibra
fibra  •  23 Septembrie 2016, 14:36

Numai golani in asa-zisul sport,ce se numeste fotbal.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  23 Septembrie 2016, 13:45
Postat de ang3ldev1l pe 23 Septembrie 2016, 13:43

sfat: merci de urgenta la doctor ca sa te scape de tulburarile depresive legate de Steaua!

*mergi*

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  23 Septembrie 2016, 13:43
Postat de ortega pe 23 Septembrie 2016, 11:02

Îl vrei la Mogoșoaia ? Cu cuplu pugilistic ar face cu terminatorul pensionarilor ... Îi dă Boroi 37 de milioane de coco prostului , să-i lase la secția de box geriatric a CSA ...

sfat: merci de urgenta la doctor ca sa te scape de tulburarile depresive legate de Steaua!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează