INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Reacții din vestiarul Barcelonei după golul care a marcat o premieră în ultimii 7 ani: "Așa a vrut președintele"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2017 10:24

Barcelona s-a impus categoric în fața Osasunei, 7-1, după un meci în care Mascherano a marcat primul gol pentru catalani, după 7 ani.

Fundașul argentinian a marcat din penalty, pentru 6-1, golul fiind al 100-lea reușit de Barcelona în acest sezon, în toate competițiile. După meci, "El Jefecito" a vorbit despre golul marcat și despre cum a ajuns să execute lovitura de la 11 metri, la insistențele echipei.

"O iau ca pe o dovadă de afecțiune, mai mult decât orice altceva. Cel mai important este că am câștigat. Golul nu era ceva ce mă îngrijora. Era greu să refuz, având în vedere că toată echipa a insistat. Mâ gândeam doar să nu ratez și să intru în istorie pentru asta.

Văd fotbalul ca pe un joc colectiv, în care fiecare are rolul lui, iar eu nu sunt cel care trebuie să dea goluri", a spus Mascherano pentru Mundo Deportivo.

Și Ivan Rakitici, cel care trebuia să execute penalty-ul a vorbit despre acea fază.

"Am vrut eu să execut penalty-ul. Dar Gerard (n.r. Pique) mi-a zis să îl las pe Mascherano. Am facut-o pentru că mereu trebuie să faci ce spune președintele (n.r. Pique a spus că vrea să fie președintele Barcelonei)", a declarat mijlocașul croat.

Vezi aici VIDEO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează