INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real e la 16 puncte de Barcelona, iar Zinedine Zidane a răbufnit: "M-am săturat"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 17:42

Zinedine Zidane, tehnicianul celor de la Real Madrid, a răbufnit la adresa jurnaliștilor spanioli care l-au chestionat constant cu privire la  forma slabă a madrilenilor. 

"M-am săturat să aud vorbindu-se despre cât de slabă e Real. E ușor să spui că totul e la pământ, dar să știți că nu totul e negativ aici. E bine când se vorbește într-o manieră negativă despre Real atât timp cât vinde bine", a răbufnit Zidane.

Francezul a continuat: "Tot ce se spune despre Real este negativ, dar nu e corect. Mie nu mi se pare că lucrurile merg în această direcție. Situația e cea care este, dar trebuie să rămânem pozitivi. Suntem în continuare în toate competițiile", a declarat Zidane, potrivit Marca.

Campioana en-titre Real Madrid e pe locul 4 în La Liga, cu 32 de puncte. Madrilenii sunt la nu mai puțin de 16 puncte de liderul Barcelona.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close