INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - REAL MADRID 2-2

Real Madrid acuză arbitrajul din derby-ul cu Barcelona » Cele două decizii care i-au nemulțumit pe madrileni

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2018 23:19

Real Madrid a terminat la egalitate derby-ul cu Barcelona, scor 2-2, dar consideră că arbitrul partidei, Alejandro Hernandez, i-a dezavantajat.

Emilio Butragueno (54 de ani), legenda lui Real Madrid, consideră că au existat două decizii care au influențat rezultatul final: "Nu-mi place să vorbesc despre arbitraj, dar am înțeles că a fost un fault evident asupra lui Varane, înaintea golului marcat de Messi. Cred că am avut și un penalty pe care centralul nu l-a văzut. Galbenul primit de Bale în final cred că a fost corect, nu trebuia mai mult".

"Egalul nu este din cauza arbitrului întâlnirii. Este un rezultat echitabil. Cred totuși că am fi meritat un penalty, la faultul lui Jordi Alba asupra lui Marcelo"
Casemiro, mijlocaș Real Madrid

"A fost un pic fault la Varane, el controla mingea și eu am băgat piciorul. Adevărul e că am fost surprins că arbitrul a lăsat jocul să continue"
Luis Suarez, Barcelona

Vezi și: VIDEO+FOTO De mână pe Camp Nou » Barcelona și Real Madrid au remizat, 2-2, într-un El Clasico cu goluri superbe și scandal!

VIDEO + FOTO Cartonaș ROȘU în El Clasico » Marcelo a primit un pumn în figură

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
824198750992033
Tiberiu Nagy  •  07 Mai 2018, 09:09

Lovitura peste tibia lui Marcelo am simtit-o chiar si eu , ce naiba ...

331001924089317
Mihai Iacov  •  07 Mai 2018, 08:57

Și Sergio Ramos trebuia eliminat de doua ori la câte faulturi a făcut tot meciul.

catalin_cj
catalin_cj  •  07 Mai 2018, 07:59

Bale trebuia eliminat de doua ori în meciul asta. În alta ordine de idei am văzut mai multe simulări în acest meci decât în oricare din liga mămăliga. Se pare ca e la moda

Vezi toate comentariile (4)
Comentează