INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid e aproape de un nou transfer de mare perspectivă! Vrea sa aducă un mijlocaș brazilian

Alan de Souza Guimaraes
Alan de Souza Guimaraes

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 20:02

Mijlocașul ofensiv al lui Palmeiras, Alan de Souza Guimaraes, este foarte aproape de un transfer la Real Madrid.

Potrivit publicației spaniole AS, Palmeiras și Real Madrid ar fi ajuns deja la un acord pentru transferul lui Alan. Aceeași sursă susține că mijlocașul brazilian va semna cu "galacticii" în iulie 2018, urmând să joace din sezonul viitor la echipa a doua a clubului.

În vârstă de doar 17 ani, Alan este considerat unul din cei mai promițători tineri ai fotbalului brazilian. Sud-americanul, care mai este sub contract cu Palmeiras până în iulie 2019, are o clauză de reziliere în valoare de 44 de milioane de lire sterline. În trecut, brazilianul a mai fost monitorizat și de Inter Milano.

Real Madrid speră să plătească în vara anului 2018 o sumă mai mică pe Alan, așteptându-se ca Palmeiras să scadă din preț pentru a nu-l pierde gratis, având în vedere că brazilianul va intra în ultimele 12 luni de contract.

Alan este component al naționalei Under 17 a Braziliei cu care se află India la Cupa Mondială, fiind deja calificată în sferturile de finală ale competiției.

Dacă va veni la Real Madrid, Alan va fi al patrulea jucător tânăr de mare perspectivă din ultimii ani adus de "galactici", după Vinicius Junior (care va ajunge în 2019), Martin Odegaard (împrumutat la Heerenveen) și Federico Valverde (împrumutat la Deportivo la Coruna).

3 goluriîn 16 partide a înscris Alan pentru naționala Under 17 a Braziliei

Surse: thesun.co.ukdailymail.co.ukas.com

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează