INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Real Madrid i-a stabilit prețul lui Cristiano Ronaldo » Doi giganți din Premier League au început vânătoarea!

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat duminica, 18 iunie 2017 12:16

Presa spaniolă scrie că Real Madrid ar fi dispusă să-l vândă pe Cristiano Ronaldo pentru suma de 150 de milioane de euro.

Cluburile care și-au manifestat interesul pentru transferul portughezului ar fi Manchester United, PSG și Chelsea, conform presei britanice.

Superstarul echipei de pe ”Santiago Bernabeu” i-ar fi spus impresarului său să negocieze plecarea de la campioana Europei, după ce el a fost acuzat de fraudă fiscală de procurorii spanioli.

Două cluburi care îl doresc pe Ronaldo, Manchester United și Paris Saint-Germain l-ar fi anunțat deja pe Florentino Perez, președintele formației ”Los Blancos” că îl vor pe portughez, în această vară.

Se pare însă că atacantul lui Real Madrid ar prefera o întoarcere pe ”Old Trafford”, iar Sir Alex Ferguson, care este ambasador al clubului ”diavolilor roșii”, ar fi cheia revenirii sale la echipa unde a evoluat între 2003 și 2009.

Chiar și Ramon Calderon, fostul șef de pe ”Santiago Bernabeu” admite că lui Ronaldo i-ar fi rămas în suflet Manchester United.

Pe de altă parte, publicația britanică The Express vorbește de interesul lui Roman Abramovici de a-l aduce la Chelsea pe portughez.

Achiziționarea celui mai bun jucător din lume din 2016 l-ar ajuta pe patronul rus să securizeze viitorul lui Antonio Conte pe ”Stamford Bridge”.

Ronaldo, care este cotat la 100 de milioane de euro de transfermarkt, a jucat 29 de partide în La Liga în acest sezon, marcând 25 de goluri, câștigând cu Real Madrid titlul și trofeul Champions Leaguesa, al treilea pe Bernabeu în 4 ani.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ge0x
ge0x  •  19 Iunie 2017, 00:24

Ce zici bre acolo. Cristiano Ronaldo iti garanteaza lejer marcarea a 30 de goluri. Fara el, Real nu lua nici o liga a campionilor si nici titlul anul asta . Inca 2,3 ani o sa fie in top lejer. Omul traieste fotbalul si asta conteaza foarte mult. Are cea mai mare ambitie sa castige dintre toti fotbalistii din lume care exista la ora actuala. E nebun dupa fotbal si sa castige, sa fie cel mai bun. Cu un astfel de jucator nu dai gres. Nu ai sa l vezi sa intre pe teren sa joace in dorul lelii, cum o face Messi de multe ori..desii Messi daca ar fi avut si ambitia lu' Ronaldo , era Zeul fotbalului.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  18 Iunie 2017, 16:04

La varsta pe care o are nu cred ca isi scot banii nici de pe vanzarile de tricouri. DPV sportiv e clar ca nu valoreaza nici jumatate.

cracker
cracker  •  18 Iunie 2017, 16:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează