INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Real Madrid, în pole position pentru a aduce un atacant de la Bayern!

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 16:27

Clubul Real Madrid pare favorit să-l achiziționeze pe Robert Lewandowski. 

Atacantul lui Bayern le-ar refuza pe United, City și Chelsea în favoarea "galacticilor", scrie The Independent.

Jurnaliștii britanici au scris că transferul s-ar realiza la sfîrșitul sezonului 2016-2017, cînd interdicția lui Real Madrid la transferuri va expira.

 Contractul jucătorului expiră în vara lui 2019. Nemții vor să-i prelungească înțelegerea cu "Lewa" pînă în 2021, dar se pare că atacantul în vîrstă de 27 de ani este în căutarea unei noi provocări.

Există și o posibilitate ca transferul lui Lewandowski să se realizeze chiar în această vară. Real Madrid a depus un apel la Curtea de Arbitraj Sportiv și speră, dacă nu la o achitare, măcar la amînarea punerii în aplicare a pedepsei. Suspendarea lui Real va începe la 1 februarie, o dată cu încheierea perioadei de transferări.

The Independent mai scrie că La Liga ar fi un campionat mai tentant pentru Lewandowski, dar o eventuală numire a lui Guardiola la City ar putea schimba opțiunile polonezului.

Internaționalul polonez a marcat 25 de goluri, în 27 de meciuri în acest sezon pentru Bayern, în toate competițiile. Transfermarkt.de îl cotează la 70 de milioane de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează