INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

REAL MADRID. Jose Mourinho sparge banca: ofertă gigantică pentru un fundaș al lui Real Madrid

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 05 martie 2018 18:57

Fundașul central al lui Real Madrid, francezul Raphael Varane, 24 de ani, ar putea evolua din vară în Premier League.

Potrivit publicației spaniole Diario Gol, Varane este dorit de Manchester United. Aceeași sursă susține că "diavolii roșii" sunt dispuși să îi ofere lui Real Madrid 60 de milioane de euro în schimbul apărătorului său.

În vârstă de 24 de ani, Varane este considerat unul dintre cei mai talentați fundași francezi.

El se află în vizorul lui United de foarte mult timp, știindu-se faptul că antrenorul grupării de pe Old Trafford, Jose Mourinho, este un mare admirator al lui. De altfel, tehnicianul lusitan este cel care l-a adus pe Varane la Real Madrid, în iulie 2011 de la Lens pentru 10 milioane de euro.

Oferta lui Manchester United pentru Varane a împărțit taberele la Real Madrid.

Dacă Zinedine Zidane nu este dispus să renunțe la conationalul său, el fiind de asemenea un mare fan al lui Varane, președintele "galacticilor" Florentino Perez ar accepta să îl cedeze pe francez pentru acea sumă.

Aflat la Real Madrid de la vârsta de 18 ani, Varane mai are contract cu campioana Spaniei până în iulie 2022. El este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 40 de milioane de euro.

30 de partidea jucat Varane în acest sezon în toate competițiile reușind 2 assist-uri

2 goluriîn 40 de meciuri a înscris Varane pentru națională Franței pentru care a debutat în 2013

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează