INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid l-a găsit pe înlocuitorul lui Ronaldo » Antrenorul său a comentat mutarea: "Nu mă surprinde!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 19:14

După Jamie Vardy de la Leicester, Real Madrid a pus ochii pe un alt fotbalist din Premier League, pe care cei de la club îl văd ca înlocuitor al lui Ronaldo.

Galacticii ar vrea să-l transfer pe Harry Kane, 22 de ani, de la Tottenham, iar antrenorul londonezilor, Mauricio Pochettino, nu e deloc mirat: "Nu mă surprinde acest zvon. Harry Kane e unul dintre cei mai buni atacanți din Europa, dacă nu chiar din lume.

Momentan nu e de vînzare și el vrea să continue la noi. Tottenham nu vrea să-l transfere pe Kane".

Real Madrid are o relație bună cu șeful celor de la Spurs, Daniel Levy, făcînd în trecut afaceri reușite cu acesta, prin aducerile lui Bale și Modrici, și e de așteptat ca negocierile să aibă succes, în ciuda declarațiilor antrenorului. Levy a vorbit de-a lungul timpului chiar de un "parteneriat de transferuri" cu formația madrilenă.

25.000.000 €este cota lui Kane, conform transfermarkt.com

13 goluri
în 26 de meciuri a înscris Kane sezonul acesta la Spurs

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
zidane92
zidane92  •  09 Ianuarie 2016, 11:03

E timpul sa inceapa deronaldizarea Realului, sunt satul de fitele si arogantele lui ronaldo, m-am saturat sa il vad cum se bucura ca disperatul cand da 5 cu elche sau cordoba iar in meciurile decisive cu barcelona sau juventus se plimba pe teren si isi face freza, oricum nu il inghit si nu l-am inghitit niciodata pentru ca din cauza lui a plecat Raul de la madrid!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  09 Ianuarie 2016, 00:05

si asta tot 22 are? ca si Sirigu?!

antishtoia
antishtoia  •  08 Ianuarie 2016, 21:23

Ce sa caute la Real, nu l/a luat deja ***?! A anuntat jiji la RSV (Radio-stana-din Vale). Petrica, da pe RSV!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează