INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - MANCHESTER UNITED 2-1

Real Madrid - Manchester United 2-1 // FOTO Mourinho, furios la finalul partidei: "Au dat gol din ofsaid, iar în ultimele minute nu au mai jucat!" » Ce spune despre un transfer al lui Bale

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 00:30

Jose Mourinho a acuzat la finalul meciului piedut de Manchester United în fața lui Real Madrid (1-2), în Supercupa Europei, că spaniolii au marcat un gol din ofsaid și a negat posibilitatea ca Gareth Bale să ajungă pe Old Trafford.

Tehnicianul portughez al lui United a vorbit despre reușita lui Casemiro, prin care Real a deschis scorul, susținând că mijlocașul s-a aflat în poziție de ofsaid.

"Ne-am luptat bine, iar fotbaliștii mei au motive să fie optimiști. Madrid a înscris un gol din ofsaid. Am pierdut cu 1-2, ceea ce arată că rezultatul a fost influențat. Cu arbitrajul video nu ar fi fost validat.

În ultimele minute nu s-a mai jucat, dar este normal ca echipa care conduce să gestioneze situația așa", a spus Mourinho la finalul partidei, în zona de flash-interviu.

Captură foto cu poziția din care a plecat Casemiro:

În ceea ce privește zvonurile legate de o eventuală venire a lui Gareth Bale la Manchester United, Mourinho a declarat că nu va iniția nicio discuție legată de acest subiect cu oficialii Realului.

"Nu vom începe discuții pentru aducerea lui Bale, pentru că s-a văzut că e un fotbalist pe care ei (n.r. Real Madrid) contează. Să rămână și să se bucure de timpul la Real", a adăugat antrenorul.

Galezul a jucat titular pentru Real Madrid în meciul cu Manchester United și a fost printre remarcații lui  Zidane la finalul partidei (detalii AICI).

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (15)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  09 August 2017, 12:49

pentru mine este limpede, mourinho si guardiola batjocoresc totul pe unde "antreneaza". daca avea antrenor, MU se distra cu Real aseara!

ralffy_mr
ralffy_mr  •  09 August 2017, 10:42

***... daca vedeati interviul live, omul e foarte calm si chiar multumit de jocul echipei si de rezultat...gasind totusi scuze pentru el si echipa sa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  09 August 2017, 10:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează