INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - PSG 3-1

REAL MADRID - PSG 3-1. Scandal cu nevestele pe twitter: "Dar noi nu înțelegem fotbalul"

Articol de Gabi JurcaJURNALISPORT - Publicat joi, 15 februarie 2018 17:26

PSG a pierdut cu 1-3 partida de miercuri seară din optimile UEFA Champions League cu Real Madrid, iar antrenorul Unai Emery a luat niște decizii surprinzătoare în alegerea primului 11, lucru pentru care a fost criticat înainte de începerea meciului de soțiile lui Thiago Silva și Di Maria.

Încă de la momentul când s-au confirmat echipele de start, antrenorul parizienilor a fost criticat pentru selecția făcută chiar de soțiile celor doi jucători care au stat pe bancă tot meciul.

Isabele da Silva, soția căpitanului lui PSG, a postat pe o rețea de socializare un mesaj prin care își exprima nemulțumirea față de decizia tactică a lui Emery de a-și lăsa căpitanul în afara primului 11: “Tactica? Ce e tactica ? Off...”

De cealaltă parte, Jorgelina Cardoso, soția lui Di Maria, a fost mult mai vehementăîmporiva lui Emery pentru absența de pe teren a argentinianului deși acesta este într-o formă foarte bună: "Eforturi + muncă în plus + goluri + assist-uri + cel mai bun moment al tău = banca de rezerve. Dar noi femeile nu înțelegem fotbalul. Hai PSG".

Returul se va disputa pe data de 6 martie, pe Parc des Princes. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează