INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Real Madrid pune pe masă 115 milioane € pentru o supervedetă din Premier League!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Catalin DumitrescuJURNALISPORT - Publicat miercuri, 29 martie 2017 23:07

Conform presei din Marea Britanie, Real Madrid este gata să pună pe masă 115 milioane de euro pentru a-l achiziționa pe mijlocașul belgian Eden Hazard, actualmente la liderul Premier League, Chelsea Londra.

De cealaltă parte, albaștrii sunt gata să facă totul pentru a-si păstra superstarul. Ei plusează cu o prelungire de contract, care menționează un salariu de 350.000 € pe săptămână.

Fostul președinte al Realului din perioada 2006-2009, Ramon Calderon, a declarat că, în ciuda contractului scadent în 2020, dacă Eden Hazard vrea să evolueze pentru madrileni, nimic nu îl poate opri.

"El trebuie să spună «Da, vreau să merg să joc pentru Real!». Atunci pot începe negocierile! Chelsea va cere mulți bani, dar finanțele Madridului stau bine și o sumă de 115 de milioane de euro nu va fi o problemă", a declarat fostul președinte al Realului.

Pe de altă parte, analiștii spun că niciodată Roman Abramovici, proprietarul lui Chelsea, nu a vândut niciodată un jucător de care clubul său avea nevoie.

Eden Hazard, 26 de ani, a venit la Chelsea în 2012, de la Lille, pentru 40 milioane de euro. El a jucat pentru albaștri în 237 de meciuri și a marcat 40 de goluri.

 Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close