INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Real Madrid sparge banca! 300 de milioane pe transferuri în această iarnă » Ţinte surprinzătoare ale "galacticilor"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2016 16:16

"Galacticii" vor să cumpere cît mai mulți jucători în această perioadă de mercato pentru că vor avea interdicţie la transferuri pînă în vara lui 2017.

Zinedine Zidane a făcut lista de achiziţii, iar şefii lui Real Madrid sînt dispuşi să cheltuiască nu mai puţin de 300 de miloane de euro.

Presa internaţională a anunţat astăzi că Real Madrid are 3 ţinte de top pe lîngă cele ale lui Hazard şi Pogba. Madrilenii au pus ochii pe Leroy Sane, "perla" lui Schalke 04, cel care este dorit şi de Manchester City. Englezii chiar au oferit 50 de milioane de euro pentru tînărul jucător.

Real mai încearcă să-i mai aducă pe Cavani pentru ofensivă, dar şi pe cel mai bun fundaş stînga din lume, David Alaba de la Bayern. Bild anunţă însă că sînt şanse mici pentru transferul apărătorului în Spania.

Chiar dacă Zidane i-a transmis lui Florentino Perez că trebuie să-l transfere neapărat pe Paul Pogba, însă starul lui Juventus are şanse mai mari să ajungă la rivala Barcelona.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
steaua.libera
steaua.libera  •  17 Ianuarie 2016, 01:55

Cel mai bun varf pentru Madrid ar fi Lukaku! Omul da gol din toate pozitiile, tot felul de executii, driblinguri, lovituri de cap, combinatii in viteza!

para.para
para.para  •  16 Ianuarie 2016, 23:02

HALUCINANT ! INCREDIBIL ! si SOCANT ! Nici o super vedeta de la echipa ghesepista din Pipera? O tara intreaga, romanika, e in stare de soc.

gerulozaurus
gerulozaurus  •  16 Ianuarie 2016, 17:56
Postat de ortega pe 16 Ianuarie 2016, 16:53

Alaba ar fi OK , și când joacă slab e bun . Și nu prea joacă slab ... Dar nu cred că-l dă Bayern .

Vai tu, nu si spus nimic despre Steaua, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează