INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid trebuie să dea 25 de milioane statului spaniol! Florentino Perez acuzat de schimburi avantajoase de terenuri cu Primăria

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2016 15:29

După un sezon în care este în urma rivalelor Barcelona și Atletico Madrid,  Real Madrid are noi probleme.

Comisia Europeană a decis că Real Madrid trebuie să dea înapoi 25 de milioane de euro statului spaniol, bani pe care i-a primit ca ajutor de-a lungul anilor, anunță Mundo Deportivo.

În plus, clubul este acuzat că a beneficiat de un schimb avantajos de terenuri cu primăria din Madrid. De-a lungul anilor, Real a primit mai multe ajutoare, cel mai suprinzător fiind în 2001. Atunci, Primăria a dat clubului mai multe terenuri, în valoare de 22,7 milioane de euro.

De asemenea, Real Madrid a primit din partea FIFA o interdicție de a face transferuri, pînă în vara lui 2017, dar a făcut apel, iar interdicția a fost suspendată pînă la judecarea apelului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Februarie 2016, 18:27

Iar pe primar il cheama Victor del Babiuko.

grandetorito
grandetorito  •  12 Februarie 2016, 17:02

Cine n-are un Becali sa isi cumpere! :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează