INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Record all-time bătut în mercato! Cluburile din Premier League au cheltuit 1,27 miliarde de euro în această vară pentru transferuri!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2017 12:24

Elita insulară își depășește singură barierele! În 2016, a investit 1,26 miliarde. Acum, a plusat și mai are o săptămână de mercato!

Pentru managerii din Premier League, banii nu sunt o problemă. Au 2,65 miliarde de euro de împărțit din drepturile TV și cumpără, indiferent de preț. Tocmai au bătut recordul mondial de transferuri, anunță Deloitte, cea mai mare companie de analiză financiară la nivel global. Record stabilit tot de ei anul trecut.

În 2016, au plătit 1,26 miliarde de euro, cea mai mare tranzacție fiind Paul Pogba, achiziționat de Man. United cu 105 milioane de euro de la Juventus.

În 2017, au atins deja 1,27 miliarde, chiar dacă punctul maxim este departe de Pogba: 84,7 milioane, Romelu Lukaku, de la Everton la același club din Manchester.

Și acest mercato e departe de sfârșit. Se termină pe 31 august la ora 24:00. Se mai pot face multe transferuri. 

Top 5 transferuri Premier 2017-2018


*Sumele sunt exprimate în milioane de euro
*Click pe imagine pentru a mări

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează