INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Record stabilit de Neymar » Câți brazilieni au urmărit prezentarea la PSG

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2017 14:33

85 de milioane de brazilieni au urmărit în direct prezentarea lui Neymar la PSG, brazilianul cumpărat de la Barcelona pentru 220 de milioane de euro.

Nasser Al-Khelaïfi nu se aștepta să se confrunte cu o asemenea situație după transferul lui Neymar. "Avem o mare problemă de rezolvat. Nu mai sunt suficiente tricouri cu Neymar pentru toată lumea care vrea să cumpere", a declarat președintele lui PSG într-un interviu pentru cotidianul britanic Daily Telegraph.

În aceeași discuție cu jurnaliștii insulari, oficialul qatarian a dezvăluit ce i-a spus proprietarul postului brazilian de televiziune O Globo: "«Câți oameni credeți că au urmărit în Brazilia prezentarea lui Neymar la PSG? Nu debutul său, numai prezentarea». I-am răspuns: «Cinci milioane». Mi-a zis: «Mai încercați». Am replicat: «Zece». Am primit tot un «Nu. Au fost 85 de milioane». E incredibil!". 

30.000.000 €net este salariul anual al lui Neymar în Parc des Princes până în 2022

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează