INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 5-0

Recordurile lui Guardiola» Singurul antrenor al Barcelonei care a cîştigat de cinci ori consecutiv în faţa Realului

Articol de GSP - Publicat marti, 30 noiembrie 2010 00:00

Pep Guardiola, antrenorul Barcelonei, este singurul antrenor din istoria clubului catalan care a reuşit să învingă în primele cinci partide disputate în Primera în faţa celui mai mare rival, Real Madrid. Nici măcar marele Johan Cruyff, cu al său "Dream Team", nu a reuşit astfel de rezultate.

Cruyff a obţinut doar două victorii în faţa Realului în primele cinci partide, ambele pe Camp Nou. În sezoanele 89/90 (3-1) şi la 90/91 (2-1).

Frank Rijkaard, antrenorul pe care Pep l-a înlocuit pe banca Barcelonei, a debutat contra Realului cu o înfrîngere, 1-2, pe teren propriu, fiind de altfel ultima victorie a madrilenilor pe Camp Nou. A urmat o victorie pe Bernabeu cu 2-1, un succes categoric pe teren propriu, cu 3-0, şi din nou o înfrîngere cu 4-2.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
inter1908
inter1908  •  30 Noiembrie 2010, 17:32

eu nu am luat champions league, INTER a luat, nu mai presupune ca eu vorbesc in numele echipei, eu nu joc la echipa aia, deci eu nu am luat nimic... cat despre modul in care a luat, ce conteaza, unde scrie ca tre sa joace toata lumea numa la spectacol ca barcelona... cum ziceam, ai vazut si tu cateva meciuri ale barcelonei si dintr-o data esti mare fan... e foarte usor sa iti alegi barcelona de sustinut...

lebon
lebon  •  30 Noiembrie 2010, 14:49

microbistule, 6-2 pe bernabeu ptr bacelona iti spune ceva. si nu te mai afisa cu inter, ati luat ucl cu cel mai urat fotbal. ce mie cartu antrenor ce mie mou, tot autobaza ati avut in teren

inter1908
inter1908  •  30 Noiembrie 2010, 14:35

toata lumea s-a trezit dintr-o data mare fan Barcelona...vedem si noi un meci in care castiga categoric impotriva celor de la real madrid si pac pac, Barcelona ii cea mai tare, Guardiola cel mai bun antrenor si asa mai departe... get a life people!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează