INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Reformă la FIFA » Schimbări importante adoptate azi de forul mondial

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2016 14:24

Astăzi are loc congresul FIFA, unde se va stabili noul președinte al forului mondial. Citește AICI o prezentare detaliată a celor cinci candidați FIFA.

Pe lângă numirea noului președinte, la congresul FIFA s-a stabilit o reformă a forului mondial, pentru a stopa corupția apărută în ultimii ani, anunță Agerpres.

Cele mai importante măsuri adoptate sunt:

  • Comitetul executiv al FIFA, format din 24 de membri, va fi înlocuit de Consiliul FIFA, format din 36 de membri, și de un Secretariat General;
  • Desecretizarea salariilor președintelui FIFA și a tuturor oficialilor;
  • Un președinte va avea maximum trei mandate, de patru ani fiecare, la fel ca și membrii Consiliului FIFA;
  • Promovarea femeilor în fotbal, numărul crescând de la 1 la 6, câte una pentru fiecare conferderație;
  • O comisie va analiza fiecare candidat înainte ca el să candideze;

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  26 Februarie 2016, 16:56

mafii peste tot. unde sunt atatia bani la mijloc istoria a dovedit mereu si mereu ca nimic nu se intampla in interesul oamenilor ci in interesul celor care roiesc in jurul banilor alora fix ca ***. eu va sfatuiesc sa nu va mai obositi sa citit stirile astea, nu-s pentru voi deloc, iar daca-s pt voi sunt menite sa va spele pe creier si usor usor o fac, pt ca aia sunt unsi cu toate alifiile si stiu cum sa va ia. sunt in stare sa vand castraveti gradinarului, gheata niponilor si soare brazilienilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează