INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC KOLN - ARMINIA BIELEFELD 1-1

Remiză între Sergiu Radu şi Vlad Munteanu: FC Koln - Arminia 1-1

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2009 00:00

FC Koln a remizat, vineri, cu Arminia Bielefeld, scor 1-1, într-un meci din etapa a 22-a din Bundesliga în care cei doi români din loturile celor două formaţii, Sergiu Radu, respectiv Vlad Munteanu, au fost introduşi în teren pe parcursul celei de-a doua reprize, informează Kicker.

Gazdele au deschis scorul în minutul 15, prin Petit, iar oaspeţii au stabilit scorul final, prin Katongo, în minutul 43.

Atacantul lui FC Koln, Sergiu Radu, a fost introdus pe teren în minutul 67, în timp ce mijlocaşul lui Arminia Bielefeld, Vlad Munteanu, a intrat în joc în minutul 83.

În urma acestui rezultat, Koln a acumulat 29 de puncte şi se află pe locul 10, în timp ce Bielefeld a făcut 20 de puncte şi este clasată pe poziţia a 14-a în clasament.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează