INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUTARE

Renato Sanches este în atenția unui club uriaș din Anglia!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Raul CelmareJURNALISPORT - Publicat joi, 20 iulie 2017 18:53

Manchester United este aproape de a da a doua lovitură pe piața transferurilor, după ce Romelu Lukaku a sosit pe Old Trafford.

Este vorba despre mijlocasul portughez de 19 ani Renato Sanches, care evoluează în acest moment la campioana Germaniei, Bayern Munchen.

Jucătorul format de Benfica a sosit pe Allianz Arena în vara anului 2016, contra sumei de 35 de milioane de euro. El a fost folosit în 25 de partide în ultimul sezon, fiind titular doar în 9 meciuri. Acesta este și motivul pentru care oficialii bavarezi ar fi de acord cu împrumutul sau cedarea definitivă a portughezului.

Președintele clubului din Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a vorbit despre posibila plecare a mijlocașului, cu care este de acord: "Renato Sanches nu va avea multe șanse de a juca în sezonul ce urmează și prin urmare noi suntem dispuși să discutăm despre plecarea sa. Noi îl putem vinde definitiv sau împrumuta, dar decizia o va lua managerul echipei. Rămân la părerea că Renato are nevoie de mai multe meciuri."

Și AC Milan, campioana acestei perioade de mercato, este interesată de Renato Sanches, lucru confirmat de Rummenigge.

48.000.000 €este suma pentru care Bayern Munchen ar fi dispusă să se despartă de Renato Sanches

Sursa: bleacherreport.com

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează