INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RENNES - PSG 1-4

RENNES - PSG 1-4. La Rennes, ”țestoasele Ninja” au intrat pe teren și s-au îmbrățișat cu o vedetă a lui PSG

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 14:49

Doi fani ai lui Paris Saint-Germain, costumați în țestoase Ninja, au pătruns pe gazon la meciul dintre Rennes și echipa lui Unai Emery din Ligue 1. Ei au vrut să-l onoreze pe Kylian Mbappe, poreclit ”Donatello”, un personaj din cunoscutele filme americane.

Partida din etapa a 18-a din campionatul Franței desfășurată sâmbătă pe stadionul ”Roazhon Park” a avut parte de un eveniment neprevăzut, după golul lui Cavani, din minutul 75, când PSG s-a desprins la 3-1.

O pereche de suporteri ai parizienilor, îmbrăcată ca în ”Teenage Mutant Ninja Turtles” a ”invadat” terenul pentru a-și uni forțele cu Mbappe, care este asemănat de către colegii săi de echipă cu ”țestoasele” din peliculele produse în studiourile din Statele Unite.

stade rennes v paris saint germain ligue 1

Unul dintre fani a reușit să-l îmbrățiseze pe tânărul atacant în vârstă de 18 ani al lui Paris Saint-Germain, iar Dani Alves a mimat că scoate o sabie de la spate, pentru a se alătura spectacolului. Cei doi intruși au fost evacuați de pe teren de bodyguarzii care asigurau ordinea meciului.

PSG a câștigat cu 4-1 întâlnirea cu Rennes, prin golurile înscrise de Neymar (2), Mbappe și Cavani, respectiv Mubele pentru gazde. În clasament, echipa lui Emery continuă să fie lider în Ligue 1, având 9 puncte avans față de Monaco.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează