INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Rețeaua! Transferul lui Aubameyang la Arsenal depinde de alte două mutări » Cheia e la Wenger

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 10:15

Pierre-Emerick Aubameyang s-a înțeles cu Arsenal, care îi va plăti 62 de milioane de euro Borussiei. Dar Dortmund nu vrea să-l elibereze până când nu are un înlocuitor.

Mercato se apropie de sfârșit și acum, pe ultimii metri, negocierile scot scântei. Mutarea lui Pierre-Emerick Aubameyang, de la Dortmund la Arsenal, e aproape încheiată, dar nu s-a semnat nimic încă. Pentru că, deși există un acord și între cele două cluburi, și între atacantul gabonez și "tunari", mai există un detaliu important. Borussia refuză să-i dea drumul lui Auba până când nu are un înlocuitor.

BVB îl vrea împrumut pe Batshuayi, vârful belgian de la Chelsea. Gruparea londoneză acceptă, dar și managerul Conte dorește un alt atacant. Inițial, era Dzeko, totuși, bosniacul Romei voia un salariu prea mare și mutarea a fost abandonată și la Chelsea va ajunge doar fundașul stânga Emerson Palmieri, 20 de milioane. Chelsea l-a ochit pe Giroud, însă și aici e o problemă. A oferit 17 milioane de euro, plus bonusuri de performanță, iar Arsenal cere 34 de milioane. Dublu.
Cheia e la Wenger. Dacă nu vrea să-l scape pe Aubameyang, trebuie să micșoreze pretențiile la Giroud. Și totul se va face la timp. 

10.500.000 € milioane de euro va fi salariul anual al lui Aubameyang la Arsenal, contract pe 3 sezoane și jumătate; va deveni cel mai bine plătit "tunar"

Pep, 510 milioane cheltuite la City

Guardiola a achitat clauza de reziliere a lui Aymeric Laporte, 65 de milioane de euro, și l-a luat de la Athletic Bilbao. Managerul spaniol a cheltuit în total 510 milioane de euro pentru transferuri într-un an și jumătate la Man. City. Laporte este cel mai scump fundaș cumpărat de Pep, care a investit 215 milioane numai pentru apărători. 

Lucas Moura la Tottenham

PSG a fost de acord să-l lase pe Lucas Moura să plece la Tottenham, după ce a acceptat prețul propus de clubul londonez. Atacantul brazilian, în vârstă de 25 de ani, va costa 25 de milioane de euro. 

Deulofeu se mută la Watford

La 23 de ani, Gerard Deulofeu se întoarce în Premier League. A jucat două sezoane și jumătate la Everton, acum ajunge la Watford. Care îl ia împrumut până în vară de la Barcelona. 

"Zlatan e liber să se transfere"

Mourinho nu stă în calea lui Ibrahimovici, dacă suedezul în vârstă de 36 de ani vrea să se transfere la LA Galaxy. "Dacă Zlatan își vede viitorul în altă țară, noi suntem aici să-l ajutăm, nu să-i facem viața dificilă", a declarat Jose Mourinho, managerul lui Manchester United. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
christiano0
christiano0  •  30 Ianuarie 2018, 15:18

I

Vezi toate comentariile (1)
Comentează