INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Reus a primit verdictul medicilor! A aflat cât va lipsi după accidentarea din Cupă » N-a scăpat de ce se temea

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2017 10:45

Accidentările i-au ruinat cariera lui Marco Reus,27 de ani. Din cauza lor a pierdut și CM 2014, unde Germania a devenit campioană, și EURO 2016.

De ce-i era teamă lui Marco Reus n-a scăpat. Supus unui RMN la întorcerea acasă, după finala Cupei cu Eintracht, 2-1, mijlocașul Borussiei Dortmund a fost diagnosticat cu o ruptură parțială de ligament încrucișat la genunchiul drept.

Potrivit tabloidului Bild, există și o parte bună. Reus nu va trebui să se opereze, iar perioada de pauză se va reduce de la șase la numai trei luni.

Pocnitură în genunchi

Sâmbătă, împotriva lui Eintracht, el a rămas la un moment dat cu piciorul prins în gazon: "Atunci am simțit o pocnitură în genunchi". Iar la pauză, din cauza durerilor, n-a mai ieșit de la vestiare: "Cred că sunt ligamentele încrucișate". Și așa a fost! Pentru internaționalul german aceasta e doar continuarea unui lung șir de ghinioane.

Cea mai mare dezamăgire

Sezonul încheiat sâmbătă l-a început abia pe 14 noiembrie 2016, urmare a unei inflamații a osului pubian. Problemă ce apăruse pe 23 mai 2016 și din cauza căreia a ratat Euro 2016. Dar cea mai mare dezamăgire i-a produs-o o ruptură de ligamente suferită înaintea Mondialului 2014.

Reus a pierdut turneul final din Brazilia, unde Germania a devenit campioana lumii după un răsunător 7-1 cu Selecao, în semifinale, și un 1-0 cu Argentina lui Messi în finală. 

24 de meciuri a bifat Reus în toate competițiile sezonului, din 50 posibile. 26 le-a pierdut fiind accidentat

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  29 Mai 2017, 13:56

Băi, cât ghinion poate avea băiatul ăsta... Cu el apt, Germania ar fi câştigat mult mai clar Mondialul din Brazilia şi ar fi luat la pas titlul european anul trecut. Păcat, mare păcat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează