INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Revenire de senzație în Bundesliga! Kevin-Prince Boateng a semnat cu Eintracht Frankfurt

Kevin Boateng, foto: Gulliver/gettyimages
Kevin Boateng, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de Lucian ZavoianuJURNALISPORT - Publicat sambata, 19 august 2017 11:37

După ce și-a reziliat de comun acord contractul cu gruparea spaniolă Las Palmas, internaționalul ghanez Kevin-Prince Boateng (30 de ani) a semnat un contract pe 2 ani cu Eintracht Frankfurt, astfel mijlocașul revenind în țara sa natală.

"Mi-a fost dor de Germania și de meciurile din Bundesliga. Înseamnă foarte mult șansa pe care mi-o oferă Eintracht, aceea de a mă întoarce acasă cu familia mea. Abia aștept să joc din nou în prima ligă germană, o competiție spectaculoasă și aștept cu nerăbdare să îmi cunosc noii coechipieri, să îmbrac tricoul lui Eintracht și să intru pe teren", a declarat fotbalistul pentru site-ul lui Eintracht Frankfurt.

Mijlocașul a efectuat deja vizita medicală și poate debuta pentru "Vulturi" chiar duminică în deplasarea de la Freiburg.

Kevin-Prince Boateng a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Hertha Berlin, Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund, Portsmouth, AC Milan și Schalke 04. În Bundesliga are 98 de partide jucate în care a reușit să înscrie 10 goluri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează