INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Revenire de senzație în Europa » Un jucător considerat pierdut își relansează cariera la o echipă de top din Anglia!

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 18:23

Alexandre Pato revine în Europa și nu oriunde, ci la o echipă de top din Premier League.

Atacantul a mai evoluat pe Bătrînul Continent în perioada 2007-2013, la AC Milan, iar în momentul transferului era considerat unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din lume.

Potrivit Daily Star, Liverpool s-a înțeles deja cu echipa lui, Corinthians, după ce a făcut o ofertă de 15 milioane de euro. Jucătorul e așteptat acum să facă vizita medicală și să alăture lotului pregătit de Jurgen Klopp.

Din cauza numeroaselor accidentări, Pato, 26 de ani, și-a pierdut mult din forma care l-a consacrat și a ajuns să fie cedat înapoi în Brazilia, țară în care a reușit să își relanseze cariera.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
spion_kop
spion_kop  •  11 Ianuarie 2016, 19:11

daca jesepeul a confirmat stirea asta, de altfel tradusa iar prost din Daily Mirror, clar ca Pato ajunge prin China sau in cel mai fericit caz in Turcia

Vezi toate comentariile (1)
Comentează