INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Revenire de senzaţie în La Liga! Fernando Torres e aproape de a semna cu o echipă din Spania

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 iulie 2014 14:08

Chelsea i-a cumpărat deja pe Diego Costa şi Filipe Luis de la Atletico Madrid, iar după aducerea lui Didier Drogba londonezii sînt gata să şi cedeze un jucător pe "Vicente Calderon". 

După ce au plătit 60 de euro pentru primii doi, englezii îi dau drumul lui Fernando Torres pentru recupera 17 milioane de euro, anunţă Eurosport.

Negoicerile vor mai dura cîteva zile, pentru că Atletico îşi doreşte ca oficialii lui Chelsea să mai lase din preţ. Directorul executiv al ibericilor, Miguel Angel Gil Marin, se află în aceste zile la Londra pentru a discuta detaliile transferului.

Jose Mourinho ar agrea şi un schimb. Chelsea îl vrea pe Miranda în locul lui Torres, însă ibericii nu sînt de acord, avînd în vedere că stoperul are o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro, iar pe urmele sale se află mai multe cluburi mari din Europa.

91 de goluri are Torres în 244 de meciuri pentru Altetico

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
blaustein
blaustein  •  21 Iulie 2014, 17:05

Bha, voi chiar aveti de gand sa copiati toate articolele de fotbal extern de pe digi?

liviuandrei1986
liviuandrei1986  •  21 Iulie 2014, 15:42

au platit 60 de euro pentru primii doi?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează