INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Reverență din partea brazilianului Ronaldo: "Iniesta este cel mai bun fotbalist spaniol din istorie. Ar fi meritat Balonul de Aur"

Ronaldo și Zidane FOTO: Guliver/GettyImages
Ronaldo și Zidane FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 01 mai 2018 17:27

Ronaldo Luis Nazario de Lima (41 de ani) crede că Andres Iniesta (33 de ani) ar fi meritat Balonul de Aur în 2010 și îl consideră cel mai bun jucător spaniol din istorie. 

"Iniesta este cel mai bun fotbalist spaniol din istorie. Nu îmi trece prin minte un jucător cu asemenea calități. Are un talent imens, un stil unic de controla mingea. Nu îl puteai urî. Ar fi meritat un Balon de Aur, dar nu are nevoie de el. Va rămâne oricum în istorie", a declarat Ronaldo conform sport.es.

gettyimages 108009030

Iniesta a ieșit al 2-lea în cursa pentru Balonul de Aur în 2010, an în care a marcat golul decisiv în finala Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud. Câștigător a fost colegul său de la Barcelona, Leo Messi. 

Vezi și: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Mai 2018, 20:08

Ar fi meritat. Dar a avut ghinionul să fie contemporan cu cei doi coloși ai fotbalului, Messi și Cristiano.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează