INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REACȚIE

Reverență emoționantă a lui Zizou, după ce Real Madrid a devenit campioană » Ce i-a spus la ureche lui Ronaldo, chiar pe gazon

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 mai 2017 23:10

Zinedine Zidane continuă să scrie istorie pe banca Realului. Francezul a reușit să cucerească cel de-al patrulea trofeu de când o pregătește pe Real, unul extrem de important având în vedere că madrilenii nu mai câștigaseră titlul din 2012.

Tehnicianul de 44 de ani a analizat succesul superb al echipei sale din acest sezon, dezvăluind totodată ce i-a șoptit lui Cristiano Ronaldo la ureche la finalul partidei.

"Cu echipa pe care o avem trebuia doar să muncim, să ne concentrăm. A fost uneori complicat, dar după 38 de meciuri nu are preț această victorie finală. Am suferit mult, dar am reușit. E cel mai greu campionat din lume și pentru noi era extrem de important să câștigăm titlul, trecuseră prea mulți ani. E foarte important pentru Real Madrid să câștige campionatul, pentru că e cel mai mare club din lume.

E cea mai fericită zi din cariera mea. Titlul înseamnă enorm pentru mine.A fost spectaculos, meritul e al tuturor, dar mai ales al jucătorilor. Toți au fost importanți, de la început la final, asta a fost cheia. Le mulțumim fanilor care au fost tot timpul alături de noi.

La final i-am zis lui Cristiano că mă bucur pentru el, mă bucur că îl am în echipă, că e mereu acolo când avem nevoie de el și face diferența", a declarat Zinedine Zidane.

A INTRAT ÎN ISTORIE

Zinedine Zidane l-a egalat pe Miguel Munoz, cei doi fiind singurii oameni de fotbal care au câștigat titlul și Liga Campionilor alături de Real atât din postura de jucător cât și din cea de antrenor. 

Citește și:

Regele a murit, trăiască regele! Real se impune la Malaga și câștigă cel de-al 33-lea titlu din istorie!

Toate reacțiile după ce Real Madrid a devenit noua campioană a Spaniei: "Savurez titlul de parcă ar fi primul"

Bucurie senzațională a jucătorilor lui Real Madrid! Zidane a fost aruncat în sus de propriii fotbaliști după titlul 33

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  22 Mai 2017, 09:25

Abia astept sa va mai taie din nas Juventus! Prea sunteti pe sus cu el! In rest...bravo Zidane.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează