INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Revine Hector Bellerin la Barcelona? Denis Suarez dezvăluie intențiile colegului său de la naționala Spaniei

Hector Bellerin, stânga, foto: reuters
Hector Bellerin, stânga, foto: reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat joi, 15 iunie 2017 12:05

Hector Bellerin are simțăminte contradictorii în prezent, el și-ar dori să se transfere la Barcelona, dar este încă legat sentimental de Arsenal, unde a venit de la vârsta de 16 ani.

Fundașul spaniol, care are contract cu echipa ”tunarilor” până în anul 2023, și-a început cariera de junior pe ”Nou Camp” și ar vrea să se întoarcă acolo. Denis Suarez, colegul său de națională vorbește despre dorințele acestuia.

”Am discutat cu Bellerin și și-ar dori să vină la Barcelona, dar se simte legat de Arsenal”. Dacă mutarea se va produce, aceasta va fi similară cu a lui Cesc Fabregas, care în 2011 s-a întors la formația catalană de pe ”Emirates”.

Familia lui Hector s-a mutat deja în Spania, iar el a declarat că interesul echipei blaugrana pentru el este unul ”grozav”.

”Nu știi niciodată ce se poate întâmpla, însă eu am un contract și când voi termina vacanța mă voi întoarce aici. Adevărul este că orice fotbalist de top își dorește să evolueze în Champions League, mai ales că am jucat acolo în ultimii doi ani”.

Bellerin, în vârstă de 22 de ani, este cotat la 25 de milioane de euro de transfermarkt. A îmbrăcat tricoul Barcelonei, pe perioada junioratului, între 2003 și 2011, iar apoi s-a transferat la Arsenal. În acest sezon el a avut 33 de prezențe în Premier League, înscriind 1 gol.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează