INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Revine în Europa? Ronaldinho are oferte din unul dintre cele mai puternice campionate

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 09:45

După despărțirea de Fluminense, Ronaldinho este liber de contract, dar nu duce lipsă de oferte.

Roberto, fratele și impresarul starului brazilian, spune că fostul cîștigător al Balonului de Aur este dorit de multe formații, unele chiar din Premier League, dar nu crede că acesta se va transfera în Anglia.

"Cele mai probabile destinații sînt Asia sau Statele Unite ale Americii. Fratele meu iubește să cîștige. El încă vrea să mai joace. Niciodată nu a suferit o accidentare gravă, iar corpul său este într-o condiție perfectă. Mai poate juca trei sau patru ani", a spus Roberto, potrivit presei din Anglia.

Ronaldinho a fost de două ori aproape să ajungă în Premier League. În 2003, înainte de ajunge la Barcelona, brazilianul a refuzat oferta celor de la Manchester United, iar în 2011 a fost dorit de Blackburn Rovers.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mplttev
mplttev  •  04 Ianuarie 2016, 15:18

E unic. Ce face el pe teren nu face și n-a mai făcut nimeni. Poate nu e un jucător productiv cum a fost Maradona dar e un mare artist al balonului.

gintonic
gintonic  •  04 Ianuarie 2016, 12:57

era frumos sa mai amintiti in acest articol si varsta lui... ;)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează