INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Revolta giganților! Ronaldo îi pune la respect pe Messi și Cristiano Ronaldo: "Fără să le iau din merite, dar amintiți-vă ce jucători erau în generația mea"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 11:08

Brazilianul Ronaldo a vorbit despre lupta pentru supremație, dintre Leo Messi și Cristiano Ronaldo, și a avut mai multe declarații tari.

Fostul dublu câștigător al Balonului de Aur a spus că atunci când el era în activitate era mai greu să ajunti să fii cel mai bun.

"În generația mea competiția era mult mai puternică, fără să le iau din merite lui Messi și Cristiano Ronaldo. Se vor lupta în anii următori pentru titlul de cel mai bun jucător, dar în vremea mea erau Zidane, Rivaldo, Figo, eu și Ronaldinho. Era o generație în care era mult mai greu să fii cel mai bun", a spus Ronaldo potrivit Marca.

"Nu știu ce a fost în spatele transferului lui Neymar. Poate a fost o problemă cu președintele Barcelonei, ca în cazul meu. Plecarea lui Neymar seamănă cu ce s-a întâmplat cu mine, în 1997. Eu am plecat la Inter, iar Serie A era mai puternică decât e Ligue 1 acum"Ronaldo

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
turbozero
turbozero  •  04 Ianuarie 2018, 18:13

Ronaldo nu are dreptate. Singurele lucuri de comentat ar fi: 1. gravele accidentari l-au facut pe Ronaldo sa nu aiba trofee personale mai multe, si 2. in ziua de azi s-au concentrat valorile in special la Real si Barcelona. Iar de 6 luni si la PSG(sa vedem daca nu il vor pierde pe Neymar). Toate 3 cluburile profita de concurenta slaba in campionate asta inseamna adversari facili si meciuri usoare pentru vedete care marcheaza aproape meci de meci iar la final atribuirea trofeelor personale tine cont si de golurile numeroase din campionat. De ce nu are dreptate Ronaldo? Fiindca majoritatea celor din generatia lui au jucat(daca au jucat) cat de cat aproape de nivelui lui Messi si Cristiano Ronaldo doar cativa ani. Sa fim seriosi Rivaldo are in total 5 ani la Barcelona din care bunicei vreo 3.. fara sa castige liga campionilor.

700965866674997
Lucian Dumitrescu  •  04 Ianuarie 2018, 17:32

SI CE ACUM NU SUNT NEYMAR,DI MARIA BENZEMA,INIESTA CHAVI,SUAREZ,ROBAN SI INCA MULȚI . CERT E CA FIECARE GENERATIE ARE VARFURILE SALE PLUS CA AZI FOTBALUL E MULT MAI COMPLICAT UITATI VĂ CAND MINGEA AJUNGE LA MESSI SUNT 3-4 ADVERSARI PE EL CEA CE PE VREMEA LUI RONALDO NU ERA CAZUL

ray51
ray51  •  04 Ianuarie 2018, 14:16

Cam are dreptate Ronaldo.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează