INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Revoluție la Real Madrid » 10 jucători vor fi dați afară de la echipă! Cristiano Ronaldo, Benzema și Sergio Ramos sînt pe lista neagră

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 09:18

Zinedine Zidane a fost numit antrenorul celor de la Real Madrid și a semnat un contract pînă în 2018, iar la echipă vor avea loc schimbări impotante.

Presa din Spania anunță că în vară va fi o adevărată revoluție la Real, pregătită de Florentino Perez,  iar președintele madrilenilor intenționează să dea afară 10 jucători.  Cristiano Ronaldo, Toni Kroos, Keylor Navas, Karim Benzema, Arbeloa, Sergio Ramos, Isco, Jese și Cheryshev sînt pe lista de plecări. 

Acești fotbaliști ar aduce madrilenilor aproximativ 200 de milioane de euro, bani ce vor fi reinvestiți în cumpărarea de noi fotbaliști.

Perez vrea cu orice preț să construiască din nou o echipă galatică și să oprească supremația Barcelonei, iar primul pe lista de transferuri a celor de la Real Madrid este Eden Hazard, jucătorul celor de la Chelsea. Pe lîngă belgian, Real mai vrea să îi aducă pe David De Gea, Robert Lewandowski și Paul Pogba.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
1683637365233579
Giorgio Talaba  •  09 Mai 2016, 14:24

nu sunt de acord ca cristiano ronaldo si acei jucatori sa fie dati afra nu conteaza daca joaka cel mai bine si daca vor avea mai multi bani de cit nu trebuie sa fie dati afra si decid ca real madrid sa devina cea mai puternika echipa de pe fata pamintului in continuare !!!

neaga1900
neaga1900  •  05 Ianuarie 2016, 22:16
Postat de dinamo100 pe 05 Ianuarie 2016, 15:13

Parca traim in lumea lui Kafka, adica asistam la o insiruire de absurditati, fara vreo legatura cu sportul. Doar cu banii. Singurul scop al unor astfel de stiri este sa creasca vizibilitatea publicatiilor de sport, sa incinga fantezia cititorilor si sa se mareasca bugetele de publicitate din mass media. Poate cineva sa creada ca a anuntat Perez o "lista neagra" cu Ronaldo si Sergio Ramos pe ea?! Aberatii.

Nu ne o aberatie, doar ca stirea vine din ziarul de casa al ... catalanilor! Dar te asigur, ca pe Ronaldo vrea sa il dea sigur!

1679336805663461
Doru ForzaStiinta  •  05 Ianuarie 2016, 20:48

Foarte logic,dar daca se face curatenie,trebuie adus Mou,e singurul care nu sta "drepti" in fata vedetelor,e singurul cu sange in instalatie

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close