INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Rivaldo a anunțat transferul: "Îți doresc mult succes în noua etapă! Ai făcut cea mai bună alegere"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2017 10:38

Brazilianul Rivaldo, fost jucător la Barcelona, a postat un mesaj pe contul său de Instagram, anunțând un transfer la echipa catalană.

Tatăl lui Rivaldinho, atacantul lui Dinamo, i-a urat succes mijlocașului Paulinho, despre care a spus că va evolua din acest sezon la Barcelona, unde a fost dorit de antrenorul Ernesto Valverde.

"Bine ai venit la Barcelona. Îți doresc mult succes în noua etapă a carierei tale. Cu siguranță ai făcut cea mai bună alegere", a spus Rivaldo pe contul său de Instagram.

screenshot 1

Paulinho, 29 de ani, joacă de 3 sezoane în China și vine la cererea antrenorului Ernesto Valverde, care-l vede ca o soluție ideală pentru când nu se poate baza pe Sergio Busquets.

15.000.000 €este cota lui Paulinho, potrivit transfermarkt.de

De-a lungul carierei, Paulinho a mai jucat la Audax, Bragantino, Coimbra, Corinthians și Tottenham. În 2017 a evoluat în 29 de meciuri, marcând 11 goluri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  14 August 2017, 13:40

in fotbal, un brazilian peste 25-26 de ani este pensionar, gloaba, la nivelul care se cere la real si barca!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  14 August 2017, 13:24

Dar domnul Pintilie, ce mai posteaza pe retele de socializare? Chiar sunt curios, urmeaza un articol si despre el? Oricum, ca popularitate il depaseste pe fiul lui Rivaldo, plus ca el e vedeta voastra, a acestui site...daca face cineva imprudenta sa ii raspunda, o chestie magica se intampla, automat iti dispare comentariul si iei si cartonas galben....

pma77
pma77  •  14 August 2017, 13:04

Gsp ar face bine sa inceteze cu titluri dastea inselatoare,eu am crezut ca e vorba de fisu,normal era sa treceti direct Paulinho s-a transferat la Barcelona.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează